Slaap kindje slaap

Dag 25

Vannacht heb ik best goed mijn best gedaan met slapen. Nadat ik gisteravond gezellig tussen papa en mama in in het grote bed TV mocht kijken en mijn late fles heb leeggedronken heb ik lekker geslapen in mijn wiegje. En ik ben maar 2x wakker geworden omdat ik honger had. Na mijn flesjes ging ik weer netjes verder slapen in mijn wieg, alleen de tweede keer moest ik eerst nog even huilen omdat ik nog een grote boer moest doen. Gelukkig hoorde mama aan mijn huilen dat er echt wat aan de hand was en haalde ze mij snel weer uit de wieg. Na de boer moest ik wel weer terug in mijn wieg, best jammer want ik vind het net zo gezellig om bij papa en mama in het grote bed te slapen. Dus ik heb nog even geprobeerd of mama mij weer zou pakken als ik ging huilen, maar ze had mij blijkbaar door en liet mij gewoon liggen. Toen ben ik toch maar in mijn wieg gaan slapen.

Vanmorgen heeft mama deze foto gemaakt van mij en papa. Op mijn trui staat “Wacht maar tot ik groot ben!”. Ik word later net zo groot als mijn papa, of misschien wel groter! Daarna kwam er kraamvisite, Kim een collega van mama. Ze vond mij zo lief en klein! Ze had mooie kleren voor mij meegenomen een joggingbroek en een stoer t-shirt. Maar dan moet ik eerst nog wat groter groeien, want nu passen die kleren nog niet.

Vanmiddag ben ik met papa en mama op visite geweest bij Omalein en opa Evert in Apeldoorn. Die had ik al wel vaak gezien hoor sinds ik geboren ben, maar ik was nog niet bij hun thuis op visite geweest. Oma heeft mij de fles gegeven. Tante Julia (de zus van oma) was er ook nog. En ome Dennis uit Rotterdam was ook nog even bij opa en oma. Ome Dennis komt zaterdag bij mij thuis op bezoek met mijn neefjes Bas en Wim. Bas en Wim is een tweeling, als ik straks groter ben kan ik lekker met hun spelen, maar nu ben ik daar nog te klein voor.

Na het avondeten van papa en mama, waren mama en ik een beetje moe. Dus toen hebben we samen een dutje gedaan op de bank. Ik vind het heerlijk om lekker tegen mama of papa aan te liggen. Het liefste zou ik de hele dag lekker op hun buik/borst liggen, maar dat vinden papa en mama niet goed. Ze zeggen dat ze ook af en toe nog andere dingen moeten doen, stom hè! Vanavond had ik geen zin om in mijn bed te slapen, want ik was nog veel te wakker, toen mocht ik lekker op mijn zitzak bij papa en mama aan tafel zitten/liggen. Soms vind ik het gewoon gezellig om bij papa en mama te zijn. Dat is veel leuker dan alleen in mijn kamertje.

   

 

2 reacties op “Slaap kindje slaap”

  • tante Ilja zegt:

Wat ben ik toch REUZE trots op jou, lieve jongen, je doet zo goed je best om te groeien.
Ik hoop nog heel lang en heel veel van jou te gaan genieten.

kusjes van tante Ilja

  • Datum: 15.04.2012
  • Tijd: 09:33 uur
  •  
 

Wat ben je toch een herlijk slaapkoppie!
Vanacht weer netjes je best doen?

  • Datum: 15.04.2012
  • Tijd: 20:38 uur
  •  
 

Laat een reactie achter