Wie zijn wij?

Wij zijn Dennis en Lilian. Dennis is 40 jaar en werkt bij een IT-bedrijf in Rijswijk. Lilian is 38 en werkt op een groot kantoor in Apeldoorn.

Wij hebben elkaar in mei 2001 leren kennen via het internet. Niet via zo’n datingsite hoor, maar we hadden toen al allebei een eigen website met een webcam erop. Dennis stuurde via ICQ (dat gebruikt nu bijna niemand meer) een berichtje naar Lilian over zijn webcam. En toen Lilian ging kijken was ze heel nieuwsgierig hoe Dennis had geregeld dat zijn webcam kon bewegen. Van het één kwam het ander en al snel waren wij heel erg verliefd en gingen we samenwonen in Apeldoorn.

In mei 2005 zijnwij getrouwd. Toen hadden we ook net een nieuw appartement gekocht, midden in het centrum van Apeldoorn. En daar wonen we nu nog steeds. In de jaren dat wij elkaar nu kennen hebben ze veel gereisd (China, Afrika, New York, Barcelona, Egypte enz.).

In het najaar van 2009 hebben we samen besloten dat we toe zijn aan kinderen en zijn we gestopt met antieconceptie. Al na 4 maanden was er een kleine in aantocht. Best spannend allemaal. Al vroeg in de zwangerschap (ongeveer 7 weken) zagen we op de echo een hartje kloppen. Wel leek de groei achter te lopen bij de termijn die ik zou moeten zijn. 2 Weken later, op 4 mei zagen we helaas geen hartactie meer op de echo. De zwangerschap was misgegaan en is geëindigd in een curettage. Als gevolg van de curettage zijn verklevingen ontstaan die in januari 2011 operatief zijn verwijderd. Daarna is het nog 2 keer in de 5e week van de zwangerschap misgegaan (maart 2011 en mei 2011). Nu zijn we aan het proberen om weer opnieuw zwanger te worden.

Over de eerste zwangerschap hebben we ook een website gemaakt.
Dit zijn wij op onze trouwdag. Hierover hebben we ook een website gemaakt.