Nou Moe ..

Daar zit ik dan, lekker aan een fles te lebberen die Mama voor mij gemaakt heeft, je weet wel van die instant poeder met wat water en daar moet ik dan van groeien. Volgens mij doe ik dat ook, want Papa en Mama kijken er elke dag vrolijk bij.  “Oh hij krijgt wat spek op zijn beenderen” krijg ik af te toe te horen als ik op mijn rug ligt te wachten op een schone luier. Psst weet je dat als het wat langer duurt ik mama gewoon lekker een douche geef? Moet ze maar opletten.. Ah ah.. en echt slim is ze nog niet, het lukt me bijna elke keer!.

Heb ik mijn fles leeg, lekker boeren. Whhoooeehooeee.. gisteravond een record gevestigd, mijn boer was wel 60dB, ik had bijna de gemeente op m’n dak want zoveel geluid mag een disco zelfs niet voortbrengen. En vanavond probeerde ik het nog een keer.. niet zo hard, maar wel lekker 2 keer flink achter elkaar.. Dat ga ik vaker doen, vooral als ik straks cola mag hebben. Heerlijk!!!!

Papa houd me lekker stevig vast en weet je dan wat er steevast gebeurd? Mama zegt dan tegen Papa dat ik er niet zo lekker bij lig en pakt me van Papa af en doet dan het volgende, binnen 1 minuut lig ik van de armen van Papa in de box, en omdat ik dan even mijn stem verhef dat ik dat niet leuk vond, pakt ze meer weer op en zet me weer in dezelfde houding als bij Papa, maar niet bij hem, neeeeheeee bij Mama… Nou moe …

Ik hoop maar dat het gauw Vaderdag is, dan kan mama dit goed maken… Nou Doei !!!

   

 

Laat een reactie achter