Kijk eens hoe goed ik mijn hoofdje al kan optillen!

Dag 24

Vandaag heb ik niet zo heel veel bijzonders gedaan. Gisteren toen we naar bed gingen had ik pijn in mijn buikje en wilde ik eerst graag bij mama in bed liggen. Na mijn eerste nachtfles om 2.oo uur heb ik wel lekker in mijn eigen wieg verder geslapen. Om half 5 wilde ik weer een fles en daarna heb ik doorgeslapen tot 9 uur! De hele dag heb ik mijn flessen om de 4 uur gehad en niet meer om de 3 uur zoals eerder. Papa en mama zijn heel trots op mij.

Vanmiddag ben ik met papa en mama meegeweest naar de Intratuin om een cadeautje voor nicht Annamarie te kopen. Papa moest ook weer spullen voor de katjes kopen. Ik mocht met mijn Maxi Cosi in het winkelwagentje zitten en dat vond ik allemaal prima. Daarna hebben mama en ik lekker een middagdutje gedaan. Ikke in mijn wieg en mama naast mij in het grote bed. Hebben jullie al gezien wat een mooie wieg ik heb? Met mijn eigen naam erop!

Toen we weer wakker waren hebben mama en ik geskypet met opa en oma in Borne. Zo kunnen opa en oma toch lekker vaak naar mij kijken! Ik was heel erg wakker en oma vond het heel leuk dat ik mijn ogen zo mooi open had. Terwijl papa en mama gingen eten heb ik in mijn wipstoeltje gespeeld met mijn handjes. Daarna mocht ik weer op mijn buik liggen om te oefenen met hoofd optillen. Dat kan ik echt al heel goed hoor! En ik ga ook al proberen om te kruipen, maar dat lukt nog niet, moet ik vast nog wat meer voor oefenen.

Vanavond heb ik weer lekker in de tummytub (bademmer) gezwommen. Ik vind het zooooo lekker om in bad te gaan. Daarna ging ik lekker slaapjes doen in mijn wieg totdat ik wakker werd en heel hard moest huilen. Mama weet nog niet goed wat er aan de hand is als ik ga huilen. Soms heb ik pijn in mijn buik, soms heb ik het te koud of te warm en soms wil ik gewoon aandacht. Gelukkig heeft mama mij kunnen troosten en nu lig ik lekker op mijn speentje te sabbelen in mijn wipstoeltje. Gezellig bij papa en mama aan tafel.

   

 

1 reactie op “Kijk eens hoe goed ik mijn hoofdje al kan optillen!”


Wat ben je toch een knappert… je hoofdje al zo goed omhoog doen. Ik ben trots op je!

  • Datum: 12.04.2012
  • Tijd: 22:06 uur
  •  
 

Laat een reactie achter