Email lezen

Dag 19

Ikke ben best druk geweest en heb daarom niet zoveel tijd voor een lang berichtje. Gisteren ben ik naar het consultatiebureau geweest om te wegen. Ik was al 2965 gram en was in 6 dagen tijd bijna 150 gram gegroeid, dat was heel netjes volgens de mevrouw van het CB.

En daarna ben ik met papa en mama meegeweest in de auto naar opa en oma Borne. Opa en oma vonden het heel leuk dat we op bezoek kwamen, nu konden we de mooie nieuwe keuken van opa en oma bekijken. Een hele mooie keuken hoor, maar ik vond het vooral belangrijk dat ik op tijd mijn fles kreeg, want ik heb best veel honger! Volgens de mevrouw van het CB komt dat omdat ik wat moet inhalen van de eerste week toen ik niet genoeg kon drinken.

Gisteren is ook de postbode geweest met mijn nieuwe knuffel. Nu ben ik helemaal blij!

En vandaag heb ik samen met mama achter de computer gezeten om mijn email te lezen. Ik heb al een heleboel leuke en lieve emailtjes gehad. Heel leuk om te lezen allemaal. Ik ben benieuwd wanneer ik weer nieuwe mailtjes krijg! Zouden ze trouwens ook computermuizen hebben die wat kleiner zijn want ik kan bijna niet met mijn vingers bij de knopjes komen. Voor wie het nog niet weet of het alweer vergeten is … mijn e-mailadres is tim(a)slagers.org.

Ik heb net weer keurig mijn fles leeggedronken. Ondertussen krijg ik ook al meer melk in mijn flesjes. En ik heb al bijna de hele dag keurig mijn flesjes leeggedronken. Dan zit mijn buikje lekker vol en kan ik ook iets langer slapen tussen mijn flesjes door. Dat vinden papa en mama wel heel fijn! Ze hopen dat ik vannacht ook lekker lang ga slapen voordat ik weer een nieuwe fles wil zei mama net tegen papa. Ik zal er eens over nadenken of ik ze deze nachtrust ga gunnen. Nu wil ik eerst een schone luier van papa en dan lekker verder slapen.

   

 

Laat een reactie achter