Belafspraak met de gynaecoloog

4 weken, 2 dagen

Vandaag had ik een belafspraak staan met de gynaecoloog. Eind juni waren we daar namelijk nog een keer geweest omdat ik nadat de verklevingen waren weggehaald nog steeds lichte menstruaties had en ik het niet helemaal vertrouwde. We hebben toen afgesproken dat we nog 2 maanden zouden afwachten en dat als het dan niet beter ging er nogmaals een hysteroscopie (kijkoperatie) gedaan zou worden.

Gelukkig is de kijkoperatie niet nodig en kon ik de gynaecoloog het goede nieuws vertellen. Hij verbond me meteen door met het afsprakenbureau om een afspraak te maken voor een vroege echo over ongeveer 2 weken. Op 17 augustus hebben we de afspraak staan voor de eerste echo. Spannend hoor, wat zouden we dan te zien krijgen? Gaat het allemaal goed deze keer?

   

 

Laat een reactie achter